Uitnodiging voor een vergadering van de ChristenUnie over de zorg

maandag 31 augustus 2015 12:15

Mw. Carla Dik-Faber, Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, hoopt op 18 september 2015 Terneuzen te bezoeken om meer zicht te krijgen op de zorg in Zeeuws-Vlaanderen.

op 18 september 2015 om 19.30 uur
in de vergaderzaal van het Churchillhotel te Terneuzen,
Churchilllaan 700, 4532 JB

 
Mw. Carla Dik-Faber, Tweede Kamerlid voor de ChristenUnie, hoopt die dag Terneuzen te bezoeken om meer zicht te krijgen op de zorg in Zeeuws-Vlaanderen.
Ze zal 's-avonds op een vergadering voor leden en introducés de standpunten en haar visie over de gezondheidszorg naar voren brengen en kennis nemen van de bijzonderheden en knelpunten van Zeeuws-Vlaanderen hierin.
Hierin willen wij ook graag het rapport Visie op zorg in Zeeland in 2025 betrekken, dit is het rapport dat aan minister Schippers aangeboden is om de continuïteit van de zorg in Zeeland te behouden.
 
We zijn benieuwd welke mening u hierover hebt, vele van onze leden werken in de zorg of hebben er mee te maken als patiënt.
A.d.h. van dit rapport willen we graag punten voor de discussie naar voren brengen die voor de zorg in Zeeuws-Vlaanderen, als grensgebied, speciale aandacht vragen.
 
We roepen u allen op deze bijeenkomst te bezoeken en als u een collega of kennis heeft, die in dit onderwerp interesse heeft, kunt u hem/haar meenemen als introducé.
 
Uw discussiepunt(en) kunt u per mail insturen, het bestuur bundelt deze om de bijeenkomst zo efficiënt mogelijk in te richten; mw. Dik-Faber zal de vergadering om 21.00 verlaten.
 
met vriendelijke groet, namens het bestuur ChristenUnie Zeeuws-Vlaanderen, Corrie Haak
 
 
 
n.b. Als toevoeging bij de kennismaking met mw. Dik-Faber heb ik stukjes uit een artikel van VrijNederland gevoegd, over haar werk in de Tweede Kamer.
Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
20150703 Visie op zorg in Zeeland1,3 MBapplication/pdfdownload
Een paar stukken uit het Zomerrapport uit Vrij Nederland29,3 kBapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.documentdownload

« Terug

Reacties op 'Uitnodiging voor een vergadering van de ChristenUnie over de zorg'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.