AFGELAST: Politiek café op vrijdagavond 4 november 2016

maandag 31 oktober 2016 19:00

Geschokt en verslagen zijn wij door het plotseling overlijden van René den Engelsman. René heeft zich als fractievolger en commissielid met overtuiging ingezet voor de ChristenUnie Terneuzen. Wij zullen zijn positieve en evenwichtige inbreng in onze fractie heel erg missen!

------------------------------------------------------------------

Op vrijdagavond 4 november organiseert de ChristenUnie Terneuzen een politiek café voor alle inwoners van de gemeente Terneuzen die vanuit hun christelijke overtuiging maatschappelijke betrokken zijn. 

We nodigen via de kerken en geloofsgenootschappen mensen uit om te komen praten over zaken uit de gemeente-, provinciale en landelijke politiek die zij belangrijk vinden. En wij zorgen voor de mensen die hier in de praktijk mee bezig zijn, zodat er gericht, per onderwerp, gediscussieerd kan worden.

Verder willen we laten zien wat er zo al gebeurt in de gemeente Terneuzen vanuit de ChristenUnie om tot christelijk verantwoorde standpunten te komen. Ook willen we geïnteresseerde mensen leren kennen en hen stimuleren om actief te zijn binnen onze vereniging.

Uiteraard bent u als lid van harte welkom, met daarbij ook een uitnodiging voor uw vrienden, collega’s of buren die interesse hebben in de politiek. Neemt u ze gezellig mee.   

We gaan praatgroepjes maken per onderwerp, en die onderwerpen mag uzelf opgeven. Dat kunnen onderwerpen zijn die de gemeente Terneuzen aangaan, maar ook zaken die vanuit de provincie of Den Haag uw leven of het leven in onze regio raken. 

We vragen uw discussiepunt(en) per mail in te sturen, het bestuur kan dan al peilen wat er zoal leeft en mensen met ervaring op dat gebied aan de groep toevoegen.

4 november 2016,  20.00 uur, La Redoute, Mme. Curiestraat 42, 4532 JZ te Terneuzen.

« Terug

Reacties op 'AFGELAST: Politiek café op vrijdagavond 4 november 2016'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.